Integritetspolicy

” Personlig identifierbar information ” är information som identifierar dig som individ, såsom namn, postadress, telefonnummer, e-postadress och / eller kreditkortsnummer.

Protectionlivres.com samlar in personlig information ( PII ) ENDAST när du lämnar in den till oss, även när du registrerar dig eller teckna vissa Protectionlivres.com produkter och tjänster, fylla i en enkät, eller delta i ett forum.

Person identifierbar information ( PII ) som Protectionlivres.com samlar in är förnamn, efternamn, e-postadress, spelarnamn, Gatuadress, Zip / Postal / Plats och land. Den enda obligatoriska fält ovan är e-postadress när du skapar en Protectionlivres.com -konto.

Vi ber också frivilliga profilfrågor som inkluderar, Investera Bakgrund, riskprofil, annonstitel, Befattning / Yrke, industri, och nej. av personal / Företagsstorlek. Ingen som krävs.

Lojalitets “Survey” Protectionlivres.com är ett annat sätt att samla information om våra användare. Undersökningen presenteras endast för registrerade användare som har loggat in 4 gånger under de senaste 30 dagarna. Följande frågor kommer att presenteras för användaren, om de väljs, inklusive vad industrin arbetar du, vad är din befattning, och vilken storlek företag arbetar du för. Denna undersökning hjälper oss att bättre förstå vår publik.

Kontoregistrering

Den minsta information som vi behöver för att registrera en konsument är en e-postadress och lösenord. Vi kommer att ställa ytterligare frågor för olika tjänster, bland annat säljfrämjande åtgärder. Om inget annat anges, alla frågor registrering är obligatoriskt.

Vi kan också ställa några ytterligare, frivilliga frågor under registrering för vissa tjänster så att vi kan få en bättre förståelse för våra besökare och konsumenter. Detta gör att vi även för att anpassa tjänster för våra besökare och konsumenter.

Information vi samlar in automatiskt

Protectionlivres.com samlar automatiskt icke – personligt identifierbar information ( icke – PII ) på alla besökare och konsumenter interagerar med våra onlinetjänster, inklusive din IP-adress, typ av webbläsare, operativsystem geografi och besökta sidor.

Om du ansluter till våra online- tjänster från en mobil eller annan enhet, kan vi samla en unik enhet identifierare som tilldelats den enheten ( ” UDID ” ).

Denna information används för att anpassa din upplevelse på alla Protectionlivres.com plattformar. Det gör också att vi kan visa relevant innehåll, tjänster och reklam till rätt målgrupp.